Friss topikok

  • hgabor47: Szia, sajnos nem találtam normális leírást arra vonatkozólag, hogy jeligés pályázatnál hogyan is k... (2012.02.07. 06:40) Jeligés pályázat
  • szobaisten: @Csiken Disztroly: Értékelem a kommentedből kiérezhető konstruktív szándékot. Kérlek, te is érdekl... (2011.08.20. 09:59) Ma reggel
  • TrueY: ...azért a termoszból lehet még vesepecsenye is... :) (2011.07.11. 14:14) Busy
  • szeszkópé: Szóval az MSZP tulajdonképpen saját magát áldozza fel a demokrácia, a köztársaság és a baloldal me... (2010.04.20. 13:17) Megint megfejtés

Ismét egy megfejtés

2011.06.29. 11:43 | szobaisten | Szólj hozzá!

Címkék: közélet

Összeállt a kép, mi is lehetett a talán egyetlen értelme Bakáts kolbászlopásának. Tegnap Kiscsillagot hallgattam, és a Jó napot c. számuknál figyelmes lettem az alábbi részletre: 

"Ugye a nagykabátba
Nem látszik a kolbász"

Valami csodálatos állapotban, mert másra gyanakodni nem tudok (mások persze ezt az állapotot másképp titulálnák), nyilván úgy érezte, az adott politikiai, társadalmi, kocsmai légkörben demonstrálnia, manifesztálnia muszáj a már-már remek vers e kifejező mozzanatát. És hát rácáfolt annak igazságára, mert bizony látszott a kolbász.

Felvetődik persze a kérdés, vajon mennyi felelőssége van ebben a Kiscsillag immár feltehetően kártékony dalszövegének. A labilis lelkületű, nézeteiről hirhedt, kiégett újságírók ugyanis fogékonyak a nyögvenyelősen érthető, ám annál szabadosabb, netán jánosvitézileg abszurd mondanivalójú popszámokra, és ez könnyen rossz útra terelheti őket.

Pártállami biztonsági okokból kifolyólag javaslom a Kiscsillag együttes további tevékenységét kiemelt figyelemmel kísérni. Továbbá indítványoznám Lovasi András kötelezését Kossuth-díjának száznyolcvan napig terjedően fejjel lefelé történő kifüggesztésére otthonában.

Hogy a hivatkozott vers szellemében zárjam: megérte állni a sámlin, ugye?

A bejegyzés trackback címe:

https://szobaisten.blog.hu/api/trackback/id/tr73024217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása