Friss topikok

  • hgabor47: Szia, sajnos nem találtam normális leírást arra vonatkozólag, hogy jeligés pályázatnál hogyan is k... (2012.02.07. 06:40) Jeligés pályázat
  • szobaisten: @Csiken Disztroly: Értékelem a kommentedből kiérezhető konstruktív szándékot. Kérlek, te is érdekl... (2011.08.20. 09:59) Ma reggel
  • TrueY: ...azért a termoszból lehet még vesepecsenye is... :) (2011.07.11. 14:14) Busy
  • szeszkópé: Szóval az MSZP tulajdonképpen saját magát áldozza fel a demokrácia, a köztársaság és a baloldal me... (2010.04.20. 13:17) Megint megfejtés

Irtózatos nagy

2010.10.28. 14:41 | szobaisten | Szólj hozzá!

Érdekes javaslatot találtam egy bitpazarló cikkben, amely azt ecseteli, hogy a megfáradt anyukák is lehetnek szexistennők, és eme képesség felfedezéséhez és kiaknázásához különböző ötletekkel is szolgál.

"Felejtsd el a spontán szex mítoszát, és nyugodtan tervezd meg előre pároddal az együttléteket. Jótanács: ne közvetlenül elalvás előttre tervezzétek az együttléteket, hanem próbáljátok beállítani az ébresztőórát például másfél órával elalvás utánra" (forrás: http://www.lifenetwork.hu/lifenetwork/szex/20101028-a-faradt-anyukak-igenis-lehetnek-szexistennok.html).

Elképzelem, mosolyogva alszik a szülői pár a madárcsicsergő holdvilágban, majd az éppen kezdődő mély álmukból ébresztve őket egyszer csak jókedvűen megszólal a telefon a reggeli kapkodás reflexeit idéző csinnadrattájával: biztosan hirtelen egymásnak feszül a két hévtől hevült test, hogy jónagyot basszon otthelyben, tán még a szundit is elfelejtik időközben kilőni, hogy tíz perc múlva maga a gyerek menjen át álmos fejjel anyuék szobájába, ugyan mi ez a zaj, nem pediglen repül a készülék a következő festésig figyelmezető nyomot hagyni a falban, hogy ilyet pedig ne többet, esetleg egy menjapicsába vagy bazdmegazórád cinikus konklúziója hónapokra, sőt talán mindörökre meg is pecsételi a kapcsolat bulvárreceptre készült orvoslatainak sorsát, hogy az álló farok további szenvedéseit már ne is említsem.

Olvasók, százszoros alázattal szorítsátok magatokhoz az érettségi bizonyítványotok, amikor irtózatos nagy ökörségeket tolnak az orrotok alá. Tegyetek így hétköznap, hétvégén, értekezleten, moziban, karácsonykor és választások idején.

A bejegyzés trackback címe:

https://szobaisten.blog.hu/api/trackback/id/tr842405467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása